Bananensplit met pindakaas en kwark en chiazaadjes
Nog geen reviews
393 kcal
0 g groente
KOOLHYDRAATBEWUST Een toetje als ontbijt, dat kan! Een bananensplit wordt gemaakt van vanille-ijs, chocola en banaan. Voor dit recept gebruiken we volle kwark. Deze heeft een stevige, romige structuur en is friszuur van smaak. De kwark is rijk aan eiwitten en vormt een heerlijke basis voor een ontbijt.
Bereiding (0 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Halveer de bananen in de lengte, leg de helften op een bord en verdeel de kwark erover.
- Verwarm de pindakaas en 'drizzle' over de banaan. Bestrooi met chiazaad en het fruit.
TIP
Gebruik een kleine banaan en varieer eventueel met seizoensfruit.Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 2 st BanaanHerkomst: udea
- 250 g Volle kwarkHerkomst: Weerribben
- 20 g ChiazaadHerkomst: your organic nature
- 2 el PindakaasHerkomst: Terrasana
- 100 g Blauwe bessen en frambozenHerkomst: proef
Meet hoe goed je eet
True price -20%
Groente -100%
Vitaliteit+ 54%
CO2eq -50%
Water -50%
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
9 maanden, Glutenvrij, Koolhydraatbewust, Vegetarisch
Voedingswaarden
Per portieEnergie393 kcal
Koolhydraten33 g
Suiker27 g
Vet20 g
Verzadigd vet9 g
Eiwit14 g
Vezels7 g
Zout0.2 g
Allergenen informatie
Lactose
Melk