Bereiding (20 min)
Klik op een regel om deze af te strepen
- Was de rode paprika, haal de zaadlijsten eruit en snijd in kleine blokjes.
- Laat de zuurkool goed uitlekken.
- Was ondertussen de peterselie, laat uitlekken en hak grof.
- Verhit een koekenpan met de helft van de olijfolie en bak de aardappelblokjes met het paprikapoeder en kerriepoeder in 10 minuten en bruin.
- Verhit ondertussen een wok met de helft van de olijfolie en bak de paprikablokjes 4 minuten. Voeg de runderreepjes toe en bak 2 minuten op hoog vuur mee.
- Voeg de zuurkool, de crème fraîche en de bladpeterselie toe aan de gebakken runderreepjes. Verwarm goed door en breng op smaak met zout en peper.
TIP
Biologische ingrediënten
1 pers.
2 pers.
3 pers.
4 pers.
- 500 g ZuurkoolHerkomst: Kramer
- 1 st Rode paprikaHerkomst: Frank de Koning
- 200 g RunderreepjesHerkomst: Future Food Group
- 10 g PeterselieHerkomst: Herbio
- 100 ml Crème fraîcheHerkomst: Weerribben Zuivel
- 3 el Olijfolie
- snufje Zout en peper
- 0.5 tl Paprikapoeder
- 0.5 tl Citroen-kerriepoeder
Meet hoe goed je eet
True price
Groente -100%
Vitaliteit
CO2eq
Water
Ontdek meerVergeleken met de gemiddelde nationale maaltijd
Voedingswaarden
Per portieAllergenen informatie